شهرری | «همه حاضر» با همراهی «سلام محله»؛ همدلی مردم برای آینده دانش‌آموزان

جشن اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان تحت پوشش، در قالب پویش «همه حاضر» و با رویکرد «سلام محله»، با حضور مسئولان، خیرین و خانواده‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، این مراسم در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری و با حضور سیدعلی یزدی‌خواه، نماینده مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام حامد احمدپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری، مژگان لشگری، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهرستان ری، و جمعی از مسئولان شهرستانی و محلی، خیرین، دانش‌آموزان تحت پوشش و خانواده‌های آنان برگزار شد.

در این برنامه، پویش «همه حاضر» با رویکرد محله‌محور «سلام محله» پیوند خورد تا ظرفیت خیرین، نیکوکاران، مجموعه‌های فرهنگی و گروه‌های مردمی برای حمایت از دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند بیش از پیش به کار گرفته شود.

در بخش نمادین این مراسم، ۱۰۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان تحت پوشش اهدا شد؛ اقدامی که با هدف حمایت از ادامه تحصیل دانش‌آموزان و کاهش بخشی از هزینه‌های آموزشی خانواده‌ها انجام شد.

مژگان لشگری، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی شهرستان ری، در حاشیه  این مراسم با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در حمایت از دانش‌آموزان اظهار کرد: پویش «همه حاضر» با هدف فراهم کردن زمینه حضور دانش‌آموزان در مدرسه و حمایت از نیازهای آموزشی آنان اجرا می‌شود و همراهی مردم در قالب «سلام محله» می‌تواند دامنه این حمایت‌ها را در سطح محلات گسترش دهد.

لشگری ضمن قدردانی از خیرین، مسئولان و مجموعه‌هایی که در اجرای این برنامه مشارکت داشتند، گفت: حمایت از دانش‌آموزان تنها به یک مقطع زمانی محدود نیست و بهزیستی تلاش می‌کند با استمرار همکاری خیرین و نیکوکاران، نیازهای آموزشی دانش‌آموزان تحت پوشش را در طول سال نیز پیگیری کند.

وی خاطرنشان کرد: هر بسته لوازم‌التحریر، نمادی از توجه و همراهی جامعه با دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است و امیدواریم با استمرار مشارکت‌های مردمی، هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات اقتصادی از فرصت تحصیل و حضور در مدرسه محروم نماند.

معاون مشارکت‌های مردمی یادآور شد خیرین و شهروندان می‌توانند برای مشارکت در تأمین نیازهای آموزشی دانش‌آموزان و حمایت از برنامه‌های بهزیستی، از طریق درگاه مشارکت‌های مردمی بهزیستی به نشانی "mosharekat.behzisti.ir"  یا با استفاده از کد دستوری #۱۲۳* در این امر خیر مشارکت کنند.

در ادامه این مراسم، بر اهمیت استفاده از ظرفیت مساجد، مراکز فرهنگی، خیرین، گروه‌های مردمی و فعالان محلی برای حمایت از خانواده‌های نیازمند و تقویت مشارکت‌های اجتماعی تأکید شد.

همچنین حضور مسئولان شهرستانی در این برنامه، فرصتی برای تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مردمی در حمایت از دانش‌آموزان و خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی فراهم کرد.

این مراسم با تقدیر از خیرین و حامیان پویش «همه حاضر» و اهدای بسته‌های لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان به پایان رسید.

کد مطلب 211688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد